Cum ar fi dacă ...

Pământul asa cum îl cunoaștem nu există? Cum ar fi dacă există mai mulți dumnezei care fiecare și-au creat rasa proprie. Știm din biblie că istoria rasei israelitene a început acum 4-5000 de ani. Dar avem date că a existat viață înaintea acestei perioade. Nu putem zice că biblia minte ci doar că nu ne zice tot adevărul.
La fel cum in biblie aflăm chiar de la început că Dumnezeu a creat omul ca un animal de companie pentru amuzamentul propriu, iar în momentul când acesta a vrut sa afle mai multe despre natura sa, a fost alungat pe motiv de neobediență.


Cum ar fi dacă asiaticii ar avea propriul "Dumnezeu", propria sursă genetică si energetică? La fel ca si africanii sau ca si indienii din America. Ar fi aceasta o teorie atât de absurdă încât să nu fie luată în considerare? Dacă considerăm aceste aspecte putem înțelege nevoia de supremație a fiecărei rase, așa cum Europenii cu credința creștină au încercat să își impună propriul sistem asupra celorlalte rase, chiar dacă poate nu e cel mai corect lucru. Cum ar fi dacă lupta care se dă e de fapt de control și supremație la nivel de rasă? Știați că în momentul când o persoană devine iluminată, este important sistemul de credințe/religie care a făcut posibil acest proces?

De ce oare la creștini avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul si Sfântul Duh/Spirit și nu avem Dumnezeu Mama cum ar fi normal? Pentru că viața izvorăște din femeie și nu din bărbat. Practic duhul e energia creatoare care a fost dată omului pentru a prinde viață și atunci de ce atât de multă nevoia de a ignora acest aspect? De ce oare biserica ignoră că am avut un tată și o mamă energetică?

La fiecare civilizație avem dovezi clare de imixtiune a unei puteri superioare, a unei civilizații "extraterestre" care a adus/furnizat tehnologie pentru a impulsiona devzoltarea acelei civilizații.

Îmi dau seama că povestea e mai complicată de atât și nu poate fi redusă doar la câteva rânduri dar cred că e un început. Toți cei care au încercat să aducă informații pământenilor au fost pedepsiți de cei din ceruri care ne păzesc. Începând cu Prometeu și continuând cu Lucifer.

Iată câteva întrebări care vor stârni interesul tutoror la meditație.