De ce este important dacă Pământul este plat sau nu

Poate că mulți se întreabă de ce contează dacă Pământul este plat sau nu .. cu ce schimbă existența noastră acest fapt.

Ei bine aceasta contează pentru că dacă se dovedește a fi adevărat, înseamnă că nu mai suntem o planetă în derivă prin spațiu fără scop și destinație. Unii vor să credem că totul este rezultatul unui haos, când defapt e exact opusul. Omul a fost pus în acest habitaclu închis cu un scop.

Înseamnă că omenirea va găsi un scop comun și va renunța la războaie. Oamenii își vor da seama că suntem rezultatul unui experiment și vor dori să afle mai multe despre natura existenței noastre. În acest context întrebările "Cine sunt eu?" "De unde vin?" "Încotro mă duc?" capătă însemnătate tot mai mare.

Înseamnă că cineva a mințit în legătură cu acest aspect și a dorit să ne țină în întuneric. Putem presupune că înșelătorul principal este Satan, care a dorit să își extindă puterea de influență prin teoriile evoluționiste care excludea existența unui Dumenzeu. În consecință toate entitățile asociate cu acest proiect (NASA and co) aflăm că nu sunt de partea omului, ci vor să îl subjuge.

Înseamnă că teoria evoluționistă pică în acest context, și aflăm că omul a fost creat de o putere superioară.

Înseamnă că în acest context răspunsurile la întrebările noastre le vom afla înăuntrul nostru și nu în exterior, explorând "planete" care nu există.

Înseamnă că multe din ceea ce credeam că știm este fals.